Pat nebūs jāgludina: mazgājot džinsus, veļas mašīnā jāpievieno viena sastāvdaļa, un tie saglabās savu formu

Vienkāršs, bet ļoti atjautīgs risinājums džinsu mazgāšanā!

Džinsi ir viens no visdaudzpusīgākajiem un biežāk nēsātajiem garderobes elementiem. Tāpēc tie ir bieži jāmazgā. Un atkārtotas mazgāšanas dēļ tie var ātri zaudēt savu sākotnējo izskatu.

Ir daudz dažādu džinsu auduma kopšanas metožu: daži iesaka džinsas sasaldēt saldētavā, mazgāt tikai ar rokām vai izmantot tautas līdzekļus traipu tīrīšanai. Tomēr eksperti iesaka izmēģināt vēl kādu interesantu triku, kas ir pierādījis savu efektivitāti.

Vienkāršs, bet ļoti atjautīgs risinājums: mazgājot džinsus veļas mašīnā, vienkārši iemetiet dažas švammes cilindrā un pēc tam ieslēdziet programmu. Džinsu audums atvērsies daudz labāk.

Lasi vēl: Piecas netīrākās lietas virtuvē, kuras visi aizmirst iztīrīt

Fakts ir tāds, ka švammes šeit darbojas kā abrazīvs līdzeklis, maigi “masējot” audumu, noņemot netīrumus, vienlaikus saglabājot džinsu struktūru. Tāpēc, ja meklējāt veidu, kā mazgāt džinsus veļas mašīnā, lai tie nezaudētu krāsu un formu, šo iespēju noteikti ir vērts izmēģināt.

Pēc mazgāšanas švammi var vienkārši noskalot tīrā ūdenī, nosusināt un uzglabāt līdz nākamajai mazgāšanai. Šādā veidā jūs ne tikai atbrīvosiet savus iecienītos džinsus no netīrumiem, bet arī ietaupīsiet naudu par dažādiem veļas mazgāšanas līdzekļiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment